#Attribution1 { height:0px; visibility:hidden; display:none }

26 Ekim 2015

Ne Derler Bilirsiniz Vegas'ta olan Vegas'ta Kalır ☺



Kızkıza tatilimizin 2.durağı Las Vegas oldu. Newyork Vegas arası 6 buçuk saat civarı süruyor ,Newyork yorgunlugu ile cekilecek bir durum degil aslinda ama Lasvegas hava alanina indiginizde yorgunlugunuzun yerini eglence heyecani aliveriyor.

24 Ekim 2015

Baby Shower


Ne gündü  ama... Canım arkadaşim Ozgecan baby shower davetini yapalı 2 hafta oldu,pastasını ben yapacaktım,çok mutluydum. Günler çok hızlı ilerledi ve çattttt baby shower günü geldi ama hala ortada bir pasta yoktu.Sabah 7:00 de başladığım pasta çalışmam 12:30 itibariyle bitti.

Yer Bağdat Caddesi,hava yağmurlu olunca yol bitmek bilmedi. Tam vardım derken,pasta elimden kaymasın mi...Hava da yakaladim ve böylece ilk parmak izli pastami da yapmış oldum.

Herşeye rağmen Ozgecan sevdi ya pastasını o bana yetti de arttı. Ben postta birkac ay kadar gecikince minik bebis  doğdu bile.

Sağlıkla mutlu huzurlu büyüsün...


Seni Çok Ozledim Annecigim





-Seni çok özledim anneciğim!!


-Canım oğlum sabaha kadar beraber uyuduk,beni yine de özledin mi?...


-Evet anneciğim,seni çok özledim!!



Duygularını ne kadar da güzel ifade ediyor,yaşı 4,5...

Bizlerin bilmediği,bilse de unuttuğu/unutturulduğu güzellikte bir ifade bu.


Bize ne oluyor da gerçekten ne hissettiğimizi en yakınımıza bile söyleyemez hale geliyor hayatın koşuşuturmasında en yakınımızdan bile bu denli uzaklaşıyoruz.Ne zaman bu kadar değişiyoruz?

Büyüdükçe hayatlarımızı eski Türk filmleri gibi yaşar olduk,'Ben hiçbirşey söylemiyeyim karşımdaki anlasın' deyip beklemeye geçiyoruz. 

Newyork Newyork ☺



Bu yılki kız kıza tatilimiz için belki de hayatımızın en iyi kararını verip soluğu Amerika'da aldık.

Bir haftasonu bu yıl nereye gidelim ile başlayan ertesi haftasonu Rota belirlenen tatilimize başladığımızda elimizde  3 kitap vardı ve verilen bilgiler oldukça detayliydi,hangi otobüse ne bileti alınır, nereye hangi metroya ile gidilir,görülmesi gereken yerler ve daha birçok bilgi elleeimiz in arasındaydı ,arasındaydı da okuyacak vakit yoktu.




Studyo Masterpiece


Pastalarımı nasıl daha iyi boyarim diye araştırma yaptigim bir günde keşfettim stüdyo Masterpiece'ı.

Beyoğlu'nda bulunan atölye bir resim kursu degil,hatta atölyeye katilmak icin daha önce resim yapmış olmanıza bile gerek yok.Tek yapmanız gereken daha onceden belirlenen resimlerden birini secip biletixden bilet almak. www.studyomasterpiece.Com adresinden de bilet alınabiliyor.

Ben Nisan ayında katılmistim,tek kişilik atolyeydi çok da keyifliydi.

Birkac saatte Pablo Picasso  olmak bekleneme elbette,şu da bir gerçek ki birkaç saatin sonunda tablo yapabildiğinizi görmek haz verici.Keyifli sohbet ve müzik de cabasi.







.

Bir Dilim Mutluluk


5 gunu daha kostura kostura bitirdik..Ve bugun Cumartesi...

Iki haftadir her gun spor yapiyorum,itiraf ediyorum oldukca yorucu,iste bu yuzden bugun burnumu evden cikarmayi  bile istemedim. Hal boyle olunca bir suredir aklimda olan havuclu cevizli kekimi yapmaya karar verdim.Bildigim birkac tarif arasindan kafama en yatanini biraz degisitirip uyguladim.
Beyaz un yerine Glutensiz un ,seker yerine de pekmez ☺ ve tabi yağ miktarını da azalttim.

Kekimi Pisirirken gozlerimi kapatip evimin alt katinda bulunacak kafemdeki tarcin ve ogutulmus kahve kokusunu hayal ettim.Missss Misss....