#Attribution1 { height:0px; visibility:hidden; display:none }

27 Ekim 2014

Dur Türkiye Daha Fazla Spor Yapma!!




 


 
Milletçe tüm dünyadaki yeni trendleri yakındantakip ediyoruz.Sağlıklı beslenme,organik yaşam,detoks kürleri ve spor aktiviteleri vazgeçilmezlerimiz arasına çoktan girdi bile.











Düzenli yapılan spor aktivitelerinin,egzersizlerin hastalıklar önünde bariyer olduğu fiziksel gücü arttırdığı biliniyor,yapılan araştırmalar gösteriyor ki spor aktivitelerinin cinsel açıdan da azımsanamayacak yararları var.








Düzenli egzersiz yapanların %45'inin rahatça cinsel istek duyduğu,libidolarında artış olduğu,%35'lik kısmınsa daha fazla zevk aldığı ortaya çıkmış durumda.

Eee bu kadar artan libido boş durur mu?Durmaz tabi ki...

Durex'in 41ülkede yaptığı ve 317 bin kişinin katıldığı aldatma araştırmasında hiçbir ülke Türkiye'nin eline su dökememiş.Türk erkeklerinin %57'si eşlerini aldattıklarını itiraf etmiş durumda.Yalnızca geçen yıl 125 bin çift boşanmış.Aldatan bu kadar erkeğin sürekli bekar kadınlarla birlikte olduğunu düşünmekse artık saflık olarak kabul görüyor.







Ashley Madison sitesinde 74bin 600 kişi ile yapılan araştırmaya göre başka birine ilgi duydukları için eşlerini aldattıklarını söyleyen kadınların oranı  %44'e ulaşmış durumda.


Peki ne yapacağız?



Kadınlar eşlerinden bekledikleri ilgi alakayı,güzel sözleri duyamadıkları için aldatıyor.Erkeklerin ise istediği daha fazla kişi ile birlikte olabilmek.
Hal böyle olunca yapılabilecek çok da fazla birşey kalmıyor aslında.
Yine de ne yapacağız diye düşünüyorsanız;

Eşlerinize iltifat edin,öpün sarılın paylaşımınızı arttırın.
Az spor yapın,kötü beslenin,libidonuzu düşük tutun,hatta bi dur deyin.

Yoksa tüm Türkiye cümleten akraba olup çıkacağız :)

Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder