#Attribution1 { height:0px; visibility:hidden; display:none }

9 Ekim 2014

Sosyal Medya

Severim sosyal medyayı hem de hepsini ayrı ayrı severim.Artık hepimizin birden çok yüzü var,Facebook yüzü,Instagram yüzü Twitter yüzü..

Canın mı sıkıldı yaz ablacığım tweetle sen kıvranacağına o kıvransın,hele birkaç tane de sana hak veren buldun mu iyice yükselir daha iyi hissedersin.
Memleket meselelerini de yaz,'bitki değilim ya düşünüyorum canımmmm' yazarım,ne de olsa her konuda fikrin var artık.
Ya da ' mutsuzsun,neşelisin,keyiflisin,aşıksın'yaz tabi halk merak ediyor okuruz..




Facebook'un yeri ayrı benim için,bir tane mutsuz insan yok!!

Kadın kocası ile kavga ediyor, 'Canım aşkımla geziyoruz'diye fotoğraf paylaşıyor,halbuki 5dakika önce birbirlerini yemişler,ama olsun:)
Ya da oğluna/kızına bağırmaktan sesi kısılmış paylaşıyor 'Canım kızım iyi ki varsın'.
Evde yemek yapan Ayse teyze 'saçımı süpürge ettim size yeter artık be'diye kocasına çemkirirken paylaşıyor 'Mutfaktan sevgilerrrr'


Mark Zuckerberg in yola çıkışı bu değildi elbette adı üstünde Facebook-yüz kitabı,eski arkadaşlarını,sevgililerini bul diye yapılmış bir ortam. İyi hoş da bulduk ekledik yeter mi bize,asla yetmezzz.Onlarsız gecen yıllarda ne kadar eğlendik göstereceğiz,görsün baksın neler kaybetmişşş :) Her ortamda öcümüzü alırız..



Merak ediyorum,milletçe daha mı çok gezmeye başladık,ya da aslında geziyorduk da instagram bize sonradan mı yetişti..Ya da sırf Instagram,Facebook için mi geziyoruz? Gezen gezdiğini paylaşıyor,gezemeyen de şöyle paylaşıyor '5 yıl önce ben ,karım Nuran'la Almanya'da'.. (unutma unutturma paylaş akılda kalsın.)


Durumun bu hale geleceği belliydi aslında,insanoğlunun en bilindik duygusu 'kendini önemli hissetme isteği'. Christian Louboutin ayakkabıları için 'sattığımız şey sadece ayakkabı değil tutku satıyoruz ,insanın kendinde eksik gördüğünü tamamlıyoruz diyor. Aynı ayakkabıyla zengin yaşlı bir kadın kendini çekici,şuh hissederken,çekici bir kadınsa kendini elegant hissediyor'.

Sosyal medyanın bizler için yaptığı da tam olarak bu aslında,eklenen her fotoğrafın birden fazla anlamı var, nerden bakıp ne gördüğümüzle ilgili bir durum.

Yine de sosyal medya candır,canandır,eğlencedir diyorum :)
O değil de şu yazdıklarımı bir paylaşayım hemen :)

Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder