#Attribution1 { height:0px; visibility:hidden; display:none }

8 Temmuz 2014

YANIBAŞIMIZDAKİ HUZUR BÜYÜKADA



Geçenlerde iş stresi,hayat,ev,çocuk denkleminden bunalmışlığın etkisi ile birkaç günlük kaçamak için gidecek yerler aramaya başladım.Rotamız İzmir semalarından, Mersin’e .. oradan da daha yakın ve zahmetsiz olduğu için Büyükada’ya kaydı.İyi ki de kaymış!!





Doğma büyüme Mersinli olarak deniz aşığıyım ben görmedim mi rahatsız,huzursuz olurum.Cem’le gitmeyi planladığım kısa kaçamağı oğluşuma kabul ettirmeye çalışırken birden 3 kişi olarak yola koyulduk.Buna çalışan annenin vicdan muhasebesi deniliyor sanırım.Bu aralar bende epeyce var.Otel odamızın manzarası süperdi resim eklemeden geçmek istemedim.

Adaya iner inmez iyi ki gelmişiz dedim,zaten ertesi gün de Ada da mı yaşasak acaba,5 ay mı kalsak,gidiş geliş yaparız,tabi canımmm oğlumuz rahat ortamda büyün düşünceleri havalarda uçuştu,yetmedi soluğu emlakçıda aldık :))










Neyse gelelim neler yaptık ne yedik ne içtik ksımına..Adaya gelip de ata,faytona,bisiklete binmemek,balık,dondurma yemeden gitmek olur mu..Açık hava sinemasına gidemedik tabi ufaklıkla ama olsun iyi o da gelmiş :)


Özetle: Ada ailemize iyi geldi,ruhumuza dokundu.Huzuruna ,martı sesleri ile uyanmaya,fayton seslerine ve dinginliğine bayıldık.Hatta Batuhan bile çok sakindi,inanamadık.



Bir daha gider miyiz? Kesinlikle gideriz.

1 yorum:

  1. Canim haklisin.. Omrumuz olursa bir daha gideriz. .belki bir 20 yil sonra.. ;) seninke o kadar cok yere gitmek istiyorum. ..ki..sira adalara tekrardan gelirse nostanji olur.. o da guzel :) senle ya.. CEM

    YanıtlaSil